Prophylactic
Prophylactic

Haaruitval of roos? De prophylactic van Suripanal is hiervoor een effectieve en krachtige tonicum. Een kleine hoeveelheid, groot resultaat!

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 16,65 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Last van haaruitval en roos? Dan is de prophylactic wat voor u. De prophylactic werkt tegen haaruitval en roos. De lotion stimuleert het haar vanuit de hoofdhuid. Hierdoor wordt uw haar gestimuleerd en versterkt.

Het is een effectief tonicum tegen haaruitval en roos. Daarnaast bevat de prophylactic vitamine B en zwavelhoudende aminozuren. Er is slechts maar een kleine hoeveelheid prophylactic op het gedroogde haar nodig. Vervolgens moet u het een aantal minuten op de hoofdhuid inmasseren en vervolgens niet uitspoelen. Het kan ook tussendoor gebruikt worden zonder het haar te wassen.

Voor een goed resultaat is het noodzakelijk om drie keer per week te gebruiken. Zodra de klachten verminderen twee keer per week en na de kuur, om terugkeer te voorkomen een keer per week. 

Voor een goede rooskuur is het aan te raden om daarnaast de kruidenshampoo van Suripanal te gebruiken gedurende zes tot acht weken.