Prophylactic
Prophylactic
Haaruitval of roos? De prophylactic van Suripanal is hiervoor een effectieve en krachtige tonicum. Een kleine hoeveelheid met een groot resultaat!

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 16,65 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Last van haaruitval of roos? Dan is Prophylactic wat voor u. Prophylactic werkt tegen haaruitval en roos. De lotion stimuleert het haar vanuit de hoofdhuid. Hierdoor wordt uw haar gestimuleerd en versterkt.

Prophylactic is een effectief tonicum tegen haaruitval en roos, doordat Prophylactic vitamine B en zwavelhoudende aminozuren bevat. Er is slechts een kleine hoeveelheid prophylactic op het gedroogde haar nodig. Vervolgens moet u het een aantal minuten op de hoofdhuid inmasseren. De prophylactic hoeft niet uitgespoeld te worden. Het kan ook tussendoor gebruikt worden zonder het haar te wassen.

Voor een goed resultaat is het noodzakelijk om drie keer per week de prophylactic te gebruiken. Zodra de klachten verminderen kunt u dit twee keer per week doen. Na de kuur is het verstandig om  een keer per week de prohylactic te blijven gebruiken, om terugkeer te voorkomen.   

Voor een goede rooskuur is het aan te raden om daarnaast de kruidenshampoo van Suripanal te gebruiken gedurende zes tot acht weken.

Bovendien heeft Suripanal een supplement tegen haaruitval. Zie daarvoor de pagina van het CML-complex.