Bodylotion
Body- en Hairlotion
Wilt u een gezonde huid? Of zoekt u een masker voor uw haar, om de hoofdhuid te voeden en uw haar zacht te maken? Deze natuurlijke Body- en Hairlotion zorgt voor beide!

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

1-3 dagen

€ 10,15 *
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Zoekt u een voedende bodylotion die uw huid gezond houdt? Of wilt u uw haar en hoofdhuid in een frisse, goede conditie houden? Deze verfrissende Body- en Hairlotion is speciaal ontwikkeld uit grotendeels natuurlijke producten, om te kunnen gebruiken voor huid èn voor haar. 

De Body- en Hairlotion kan gebruikt worden na bad, douche en na het zonnebaden. Het product trekt snel in de huid en is geschikt voor elk huidtype. De lotion voedt de huid en houdt deze soepel, doordat het vochtvasthoudende ingrediënten bevat.

Daarnaast kan de Body- en Hairlotion gebruikt worden als haarmasker, met name wanneer u last heeft van droog haar of een droge hoofdhuid. Maar ook wanneer u uw haar eens extra wilt verwennen door het met de lotion heerlijk zacht en gezond te maken, is deze Body- en Hairlotion geschikt. Zeker in combinatie met een van onze shampoos blijft uw haar mooi en gezond.

Kortom, een natuurlijk product voor huid en haar!